«
»

Rollercoaster

16 June 2012

Twee maanden complete radiostilte, daarvoor slechts sporadisch een blogje: ik heb jullie de afgelopen tijd behoorlijk verwaarloosd. Niet omdat ik geen zin meer had om te bloggen of omdat het me aan tijd ontbrak, maar omdat ik mezelf er niet meer toe kon zetten.

Het afgelopen half jaar was hectisch en heftig, om verschillende redenen. In februari besloten mijn ex en ik een punt te zetten achter onze relatie van vijf jaar. Hoewel ik wel achter de beslissing stond, is dat natuurlijk nooit waar je op hoopt en blijft het een nare periode.

Eind april overleed een vriend van mij zeer plotseling. Het is bizar om op je 21ste afscheid te moeten nemen van iemand die zelf niet veel ouder is. Ik werd behoorlijk met mijn neus op de feiten gedrukt: hou op met het zorgvuldig uitstippelen van je toekomst, leef vandaag.

Tussendoor was ik bezig met het afronden van mijn bachelor. De laatste vakken volgen, laatste tentamen voorbereiden, laatste opdrachten maken en natuurlijk de nachtmerrie van iedere student: de bachelorscriptie. Ik heb nu al mijn vakken gehaald en ben alleen nog bezig met het afronden van mijn scriptie. Zo langzamerhand krijg ik de kans om weer een beetje op adem te komen.

Dat biedt mij ook de kans om weer te beginnen met bloggen. Nog niet dagelijks, maar wel regelmatig. Schrijven is en blijft toch een van de dingen waar ik het meest van geniet, dus daar wil ik weer meer tijd in gaan steken.

Als laatste nog een paar quotes die mij altijd de kracht geven om weer door te gaan:

“The universe can be cruel, when it needs to be. It always explains later though, when enough time has passed and you’re ready to hear it.”

“Life has many ways of testing a person’s will, either by having nothing happen at all or by having everything happen all at once.” – Paolo Coelho

“When everything seems to be going against you, remember that an airplane takes off against the wind, not with it.” – Henry Ford

Gepubliceerd in: Persoonlijk / Tags: , , , , / Reacties: 10 reacties

Reacties

Door Laura
op 16 June 2012 12:08

Het komende jaar wordt vast veel beter! Daar gaan we voor zorgen!


Door Judith
op 16 June 2012 12:41

Dat klinkt inderdaad heel hectisch en naar – hopelijk gaat het nu weer de goede kant op!


Door Dreamette
op 16 June 2012 13:05

Lief, dank je!


Door Shari
op 16 June 2012 17:16

Goed dat je weer een blog hebt geschreven! Je hebt me geïnspireerd, lees de mijne maar! ;) En vergeet niet, er ligt nu een tijd voor je met veel nieuwe leuke dingen en nieuwe uitdagingen!


Door Lauradenkt
op 16 June 2012 17:19

Leuk dat je weer blogt :) Dat zijn inderdaad vervelende dingen die je hebt meegemaakt. Ik vind de quotes die je opnoemt erg goed, ik snap dat je er kracht uit haalt!


Door Danielle
op 17 June 2012 12:12

Welkom terug, neem je tijd! En jeetje, je hebt echt een heftige periode meegemaakt, ik hoop dat je nu al wat beter in je vel zit en je scriptie straks lekker ingeleverd is en je even de tijd voor jezelf kunt nemen, succes met de laatste loodjes!


Door Patricia
op 17 June 2012 16:02

Vervelende gebeurtenissen succes ! En quotes zijn zo fijn om kracht uit te halen


Door Danique
op 22 June 2012 14:54

Inderdaad heftig joh! Hopelijk keert de rust nu weer een beetje voor je terug en veel succes met het afronden van je scriptie!


Door Saar
op 30 June 2012 10:23

Wat een heftige dingen allemaal, Maar fijn dat je er weer bent. Blogze!


Door Jesdiny
op 1 July 2012 15:48

Wat een mooie quotes! Zo’n heftige periode is nooit leuk, maar probeer er toch iets positiefs uit te halen. Ik zie al dat je dat hebt gedaan door jezelf te realiseren dat we in het nu moeten leven. Iets wat ik ook pas pasgeleden heb ontdekt, maar wel 1 van de beste ontdekkingen ooit. Succes met alles!