Over Dreamette.nl

Dreamette.nl is dé plek voor je dagelijkse dosis boeken, cultuur en lifestyle. Hier vind je recensies van boeken en films, leuke Youtube filmpjes, heerlijke recepten en nog veel meer.

Geschiedenis
Dreamette.nl startte op 22 maart 2010 onder de naam ‘Live Life Lovely‘ op WordPress.org. Ik was 19 jaar en wilde meer doen met mijn drang om te schrijven.

Na een tijdje begon het bloggen zo te kriebelen, dat ik meer wilde! Natuurlijk droegen de leuke reacties van bezoekers en de steeds groeiende bezoekersaantallen hier ook aan bij. Bedankt hiervoor! Ik besloot een eigen domein te registreren en dat werd Dreamette.

Na een tijdje knutselen met de lay-out, verschillende plug-ins en wat een eigen blog nog meer met zich meebrengt, was het dan zover: Dreamette.nl kon de lucht in!

Alle content op Dreamette.nl is geschreven door en eigendom van Laura Praamstra, zo niet dan is dit vermeld. Deze blog draait op WordPress en wordt gehost door Antagonist. De vernieuwde lay-out is ontworpen door Alyssa.

Partner van BOL.com
Dreamette.nl is partner van BOL.com. Op verschillende plekken op de site zie je daarom banners met leuke acties van BOL.com staan. Ook staat onder recensies een link om het desbetreffende artikel meteen te bestellen bij BOL.com. Bestel jij iets via zo’n banner of link? Dan krijg ik een kleine commissie, die ik weer gebruik om boeken te kopen. Zo kan ik naar hartelust leuke recensies voor jullie blijven schrijven!

 

bol.com Partner

Privacy Policy
Lees meer over onze Privacy Policy. Hier vindt je onder andere informatie over de cookiewet 2012.

P.S. Wil je meer Dreamette?
Ik ben te vinden op Twitter, Facebook, LinkedIn en Bloglovin. Ook kun je Dreamette volgen via RSS.


Follow on Bloglovin