«
»

Site in de spotlight: Backpackgek

27 August 2011

Al een tijdje geleden zat ik me op de zoveelste regenachtige middag te vervelen. Ik was al terug van vakantie, maar dagdromen over een nieuwe reis is natuurlijk altijd een leuke bezigheid. Zo kwam ik terecht op Backpackgek.nl, de reisblog van Claudia en Freek. Voor ik het wist was ik twee uur verder en was de verveling ver te zoeken.

Claudia en Freek gaan begin september starten met hun wereldreis. Een reis over alle continenten, langs prachtige plekken. Ik kijk ontzettend uit naar hun reisverhalen en foto’s, maar ook nu kun je je al goed vermaken op de site. Op Backpackgek vind je de handigste budgettips, leuke interviews met de mensen achter andere reisblogs, tips en trucs voor het voorbereiden van en sparen voor je eigen (wereld)reis en nog veel meer.

Gepubliceerd in: Website/Weblog / Tags: , , / Reacties: 2 reacties

Reacties

Door Lauradenkt
op 27 August 2011 09:05

Ja, leuke blog is dat 🙂


Door Claudia
op 29 August 2011 11:01

Ah wat leuk! Geweldig zeg.. ben er stil van. Dankjewel! 🙂 Wauw.