Laura

Hoi, ik ben Laura en ik heb een zwak voor boeken, inspirerende quotes en (Europese) steden. In september 2011 ben ik op kamers gaan wonen in Den Haag en in april 2013 verhuisde ik naar Amsterdam om samen te gaan wonen met mijn grote liefde. Inmiddels wonen we in Almere met onze twee poesjes, Noa en Kirra.

Aan de Universiteit Leiden heb ik de bachelor Taalwetenschap en master Nederlands gevolgd.

Na mijn bachelor Taalwetenschap, ben ik in september 2012 begonnen aan de master Neerlandistiek in Leiden, die ik in 2014 heb afgerond. Ik heb nog veel meer toekomstdromen, maar probeer – nadat ik heel hard met mijn neus op feiten werd gedrukt – vooral van het moment te genieten. Sinds februari 2013 heb ik mijn eigen tekstbureau: Praamstra tekst & ondersteuning en probeer ik als zelfstandig ondernemer genoeg te verdienen om mijn honger naar reisjes en mooie jurkjes te stillen (en daarnaast natuurlijk braaf de vaste lasten te betalen…).

Ontspannen vind ik moeilijk, want ik ben een controlfreak en een perfectionist. Genieten kan ik daarentegen als de beste: van muziek (bijvoorbeeld Guus Meeuwis, BLOF, Acda en de Munnik, Golden Earring, Racoon, Coldplay en Train), series en films, een goed glas wijn en toastjes met kaas en mooie zonsondergangen.

Ik ben gedreven, nieuwsgierig, georganiseerd en spontaan, maar ook sarcastisch, onzeker en perfectionistisch. Ik ben een echt familiemens en heb geleerd dat ik liever een paar échte vrienden heb, dan hordes kennissen.

Op Dreamette schrijf ik over boeken, cultuur, lifestyle en alle dingen die het leven net even wat mooier maken.