«
»

Huisje, boompje, liefje

13 March 2013

Mijn laatste blogje is al bijna drie eeuwen oud, maar hier ben ik dan weer. Het leven is voor mij op dit moment één grote achtbaan, maar deze keer geniet ik met volle teugen van de rit.

Sinds mijn laatste blog – 7 augustus 2012 – zijn er een aantal dingen veranderd. Allereerst natuurlijk de lay-out van Dreamette. Alyssa heeft er een juweeltje van gemaakt en wat ben ik blij met het resultaat!

In september ben ik begonnen met mijn master Nederlandse Taalbeheersing. Ontzettend leuk, maar eerlijk is eerlijk: het vergt toch wel behoorlijk wat tijd. Daarnaast heb ik mijn eigen bedrijfje opgestart. Jarenlang droomde ik ervan en per 1 februari is die droom werkelijkheid geworden: ik heb nu mijn eigen tekstbureau! Met Praamstra tekst & ondersteuning (website nog onder constructie) hoop ik klanten te kunnen helpen met het schrijven en redigeren van teksten.

En dat is nog niet alles. De titel van deze blog zegt het al: er is een heleboel gaande in de liefde. Ik ontmoette een ontzettend leuke jongen tijdens een muziekavondje in Almere. Ondertussen ben ik al bijna zes maanden gelukkiger dan ooit.

Liefde!

Nóg gelukkiger werd ik op Valentijnsdag. Op mijn werk viel met een zacht plofje een rode envelop op de deurmat. Toch wel een raar geluid, voor een simpel kaartje, dacht ik. Dat geluid bleek dan ook niet afkomstig van de kaart, maar van de inhoud.

 

Valentijnsdag

 

Die avond hebben we besloten om te gaan samenwonen. Inmiddels zijn we aan het klussen in Amsterdam, in het huis waar Stefan al woont. Per 27 april verlaat ik met pijn in mijn hart de hofstad voor onze hoofdstad, maar wel met de allerbeste reden: ik trek in bij de liefde van mijn leven!

Gepubliceerd in: Persoonlijk / Tags: , , / Reacties: 8 reacties

Reacties

Door Emma
op 13 March 2013 22:19

Oh wat fijn zeg, ik weet hoe het is om opeens zo gelukkig te zijn met iemand. Ik ben ook na 6 maanden gaan samenwonen, beste keus ooit. Ik wens je al het geluk toe!


Door Danique
op 14 March 2013 06:20

Klinkt allemaal supergoed! Geniet er lekker van :)!


op 14 March 2013 13:48

Hoi Laura! Wat een leuk verhaal en wat een fijne dingen allemaal!
Ik wens je heel veel plezier in Amsterdam met de liefde van je leven ;-)
X Janny


Door DQ
op 14 March 2013 14:11

Wat leuk! Wat een veranderingen in zo’n korte tijd. En wat ontzettend gaaf om je eigen bedrijfje te hebben op dat gebied, zou zoiets zelf ook zo willen. Betekent de nieuwe lay-out dat je ook weer vaker gaat bloggen…? :)


op 14 March 2013 16:24

Yeah, welcome back! :D
Wat fijn, al die dingen in je (ik zou bijna zeggen ‘nieuwe’) leven! :)
Maarre, wat je lay-out betreft… Als ik naar Dreamette.nl ga, krijg ik de nieuwe lay-out, maar als ik klik op dit artikel kom ik automatisch op de mobile theme. Als ik dit probeer uit te zetten krijg ik een error. ;-)


Door Kimsje
op 17 March 2013 21:41

Je layout is echt prachtig! En gefeliciteerd met je liefje ;) De liefde kan toch zo mooi zijn hé! Geniet ervan meid!


op 21 May 2013 19:19

[…] verhuizing is achter de rug, het samenwonen met mijn liefje bevalt prima en de maanden die mij als studente resten zijn op één hand te […]


Door vanessa
op 12 June 2013 11:56

Leuk om te lezen!