«
»

Amazing apps: Stay.com

3 August 2013

De laatste tijd ben ik druk bezig met het voorbereiden van mijn vakantie. En hoewel ik vorig jaar nog tips verzamelde in een Word-bestandje, maak ik nu dankbaar gebruik van mijn smartphone.

Met de Stay.com reis-app kun je een persoonlijke reisgids samenstellen. Maak een keuze uit de populairste bestemmingen en neem een kijkje in de aanbevelingen van de Stay.com-redactie. Hotels, restaurants, bezienswaardigheden en budgettips: je vindt het allemaal in de app. Ook kun je zelf tips en adressen toevoegen en reviews geven over de plaatsen die je hebt bezocht. Natuurlijk kun je alles direct delen met je vrienden of je reispartner en hen vragen of ze zelf nog tips hebben.

Het grootste voordeel is dat je de cityguide ook offline kunt gebruiken. Je downdloadt de gids dan op je telefoon en kunt zo altijd gebruik maken van de kaart en je zelf samengestelde reisgids. Geen hoge internetkosten dus en nooit meer gedoe met gescheurde en gekreukelde kaarten!

Stay.com – Social City Guides, Offline Maps from Stay.com on Vimeo.

Je kunt Stay.com downloaden in de Appstore of via Google Play.

Gepubliceerd in: App, Reizen / Tags: , , , , , / Reacties: 4 reacties

Reacties

Door Marike
op 4 August 2013 12:16

Leuke tip! Overigens ziet je site er een beetje vreemd uit… Alsof het een mobiele pagina is, terwijl ik kijk vanaf mijn computer…


Door Dreamette
op 4 August 2013 12:18

Oh wat raar! Ik heb daar geen last van… Welke browser gebruik je?


Door Daan
op 6 August 2013 11:27

Dat ziet er best wel handig uit!


Door Petra
op 6 August 2013 14:04

I love stay.com Ik heb het nu in 2 verschillende steden gebruikt en het is ZO handig. Naast alle handige tips die de app je geeft over must do’s/see’s in de omgeving werkt het ook uitstekend voor angsthaasjes zoals ik die HEEL erg gelukkig worden van een plattegrond (zoder dat je online hoeft te zijn). Je vindt altijd weer de weg terug :)